Formular de înscriere ca susținător al campaniei „Scrie Românește pe Net”

Dacă v-ați hotărât să vă înscrieți ca susținător ori sponsor „oficial” al campaniei „Scrie Românește pe Net”: rog completați formularul alăturat, din partea dreaptă a paginii.

Singurele câmpuri obligatorii sunt Nume și adresă de mail, celelalte fiind opționale. Recomand totuși să descrieți – măcar la nivel minimal – modalitatea (sau modalitățile!) de susținere sau implicare pentru care ați optat.

Recapitulez, mai jos, formele de implicare/susținere propuse (sunteți bineînțeles, liber(ă) să alegeți alte forme, care vă par potrivite scopului și obiectivelor campaniei)

Puteți sprijini inițiativa prin unul sau mai multe dintre mijloacele de mai jos:

 • Străduindu-vă să scrieți cât mai corect românește – și, evident, cu diacritice românești.
  – achiziționați o tastatură românească sau
  – setați-vă calculatorul pentru a putea folosi diacriticele românești pe tastatura standard (vezi, eventual, ghidul scris de Costi, cu instrucțiuni pas cu pas despre cum puteți face asta)
 • Promovați mesajul și/sau pagina „Scrie Românește pe Net”
  – prin discuții, comentarii pe internet, în paginile proprii sau pe forumuri,
  – afișând bannerele campaniei (însoțite sau neînsoțite de o trimitere către pagina de față) pe blogurile sau saiturile proprii etc. – le găsiți aici.
 • Popularizând mesajul campaniei în publicații clasice sau electronice, radio, TV etc.
 • Achiziționând tastaturi românești și dotându-vă instituția, organizația, compania etc. cu un astfel de echipament care să permită o exprimare mai bună în scris a angajaților și colaboratorilor (în cazul în care nu aveți deja acest tip de tastaturi în dotare, sau nu le aveți peste tot, la fiecare calculator).
 • Achiziționând tastaturi românești cu care să sponsorizați dotarea unei școli, liceu, facultate, unitate a Administrației publice centrale sau locale etc.
 • Înscrieți-vă în lista susținătorilor morali ai inițiativei – vezi butonul de mai jos.
 • Vă puteți înscrie printre sponsorii campaniei – prin donații în bani (vor fi folosiți exclusiv pentru achiziția de tastaturi oferite solicitanților, cheltuieli de aprovizionare și livrare etc. și pentru promovarea inițiativei), spațiu publicitar în publicațiile sau transmisiile radio sau TV, alte forme particulare de sponsorizare prin barter.
 • Alte modalități sau inițiative pe care le considerați potrivite pentru sprijinirea sau îndeplinirea obiectivelor campaniei

Câmpul „Telefon” este opțional, însă în cazul în care optați pentru o susținere printr-o acțiune concretă ar fi bine să-l completați, pentru a putea lua legătura cu dumneavoastră cât mai operativ (dacă este cazul!). Conform și angajamentului de la final, telefonul și toate datele persoanle sunt garantat confidențiale; nu vor fi făcute publice sub nicio formă și nici nu vor fi transmise sau comunicate altor persoane decât celor implicate în administrarea saitului.

 • NOTĂ1: Dacă doriți să apăreți cu alt nume decât cel real (cel completat în primul câmp al formularului), completați câmpul „Numele cu care doriți să apăreți în listă”. În caz contrar, lăsați acel câmp liber.
 • NOTĂ2: ordinea de selectare a Numelui afișat este următoarea: NumeAlternativ – Companie – NumeReal (programul verifică dacă e ceva completat în acele câmpuri, în ordinea indicată). Dacă este completată atât rubrica Nume (real sau alternativ) cât și „Companie”, programul afișează „Nume (selectat), Companie”.
  În caz că ați propus un linc, acesta se stabilește (dacă este acceptat, vezi mai jos) pe „Companie” (dacă este completată) sau pe NumeAlternativ / NumeReal, în caz contrar.
 • NOTĂ3: lincurile suporterilor morali (pagini personale sau de companie) se acceptă doar dacă aceștia contribuie la campanie – cu un articol de prezentare, de exemplu.

După ce ați apăsat butonul TRIMITE, un mesaj cu solicitarea dumneavoastră va fi trimis automat administratorilor, care vor examina și valida solicitarea.

 • Nota bene: saitul este gestionat de o echipă de voluntari, în timpul lor liber – unul destul de limitat; nu vă așteptați ca examinarea sau validarea să aibă loc instant. Acest proces va avea loc, totuși, într-un interval rezonabil de timp – în maxim 24 de ore de la trimiterea solicitării (este termenul maxim; uzual examinarea va avea loc în câteva ore).

După validare, numele dumneavoastră (sau textul completat în rubrica „Numele cu care doriți să apăreți în listă”, după caz) și adresa de web (dacă a fost completată – și aprobată de administratori) vor apărea automat în categoria sau categoriile pentru care v-ați înscris (sau pentru care ați fost acceptat, după caz).

Un mesaj care vă va anunța despre publicarea înscrierii dumneavoastră în lista susținătorilor vă va fi trimis automat.

 •  NOTĂ: În cazul (puțin probabil) că solicitarea nu va fi acceptată, unul dintre moderatori vă va comunica acest lucru printr-un mesaj personal.

Toate datele personale colectate prin intermediul acestei pagini sunt tratate conform reglementărilor legale și normelor morale; ele sunt confidențiale și nu vor fi prelucrate, publicate, divulgate sau transmise terților, sub nicio formă și în nicio împrejurare. Ne asumăm integral și deplin responsabilitatea legală și morală în această privință.

 

Share

Completați datele de mai jos, apăsați TRIMITE

*

*