140 de tastaturi românești distribuite (ca sponsorizare) Liceului de informatică „Grigore Moisil” din Timișoara

Au sosit, într-un final, tastaturile comandate din China. Vaporul a sosit cu o întârziere de  câteva zile (în loc de 20-24 a acostat în jur de 26 decembrie în Constanța), iar apoi caruselul sărbătorilor și inerția inerent & latent indusă de acestea în primele zile din 2013 în activitatea instituțiilor vamale românești (și, ulterior, a celor de expediție și transport) au făcut ca abia în cursul acestei săptămâni tastaturile să ajungă în Timișoara.

Un prim lot de 140 de tastaturi a fost deja înmânat Liceului de informatică ”Grigore Moisil” Timișoara și fostei Școli Generale nr. 22 din aceeași localitate (actualmente inclusă în structura liceului respectiv).  Necesarul a fost stabilit de doamna directoare Cerasela Bociu pentru a acoperi înlocuirea tuturor tastaturilor din unitate cu unele românești (atât cele de la calculatoarele din clase și laboratoarele de informatică, cât și cele ale secretariatului, cabinetelor profesorilor etc).

Alte 200 de tastaturi au fost alocate distribuirii gratuite membrilor comunității AmFostAcolo, în cadrul inițiativei  „Scrie Românește pe AmFostAcolo” (sursa, locul de naștere al campaniei „Scrie Românește pe Net”).

P.S.: Campania de față, ca și AmFostAcolo.ro, îmi sunt doar un hobby. Unul destul de costisitor deja, mai ales din punct de vedere al celei mai scumpe resurse – timpul. Cu greu reuşesc să le fac loc în bugetul personal (de timp şi nu numai), în ultima vreme. Nu am fost foarte activ în ultima perioadă; acest lucru nu înseamnă totuși că am „lăsat-o mai moale”, în buna tradiţie atât de des observată (de mine) la români – idei şi iniţiative bune sau foarte bune, dar care sucombă mai devreme sau mai târziu din lipsa de consistenţă (în activitate) – insistenţă – continuitate. Mai am multe de spus şi destule de făcut. Poate-i mai bine, totuşi,  să fie când „le va veni timpul” – atât la figurat, cât mai ales la propriu. Cu alte cuvinte, aș prefera întotdeauna „ardelenește” și – sper – mai „de substanță” decât făcut/spus pe fugă şi (la mine, în această premiză) mai „de suprafață”…

Share

ALTE ARTICOLE
Postat în Anunțuri, SPONSORIZĂRI

2 comments on “140 de tastaturi românești distribuite (ca sponsorizare) Liceului de informatică „Grigore Moisil” din Timișoara
  1. A spune:

    Ați scris „140 de tastaturii” în titlu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*